Glamping, camping & lodging in Noord Portugal

Zoveel gasten, zoveel wensen. Daarom kun je kiezen uit uiteenlopende accommodaties, voor elk wat wils. Quinta Rural is hierdoor geschikt voor elke natuurliefhebbende gast, op zoek naar het échte pure en rauwe Portugese bergleven.
In de zomervakantie worden we als vanzelf een kindvriendelijk vakantiepark, waar nog we naast rust, ruimte en privacy ook heel wat ´ravot mogelijkheden´ bieden, al dan niet georganiseerd.
De rest van het jaar komen stiltegenieters nog meer aan hun trekken. En dat schitterende uitzicht, de mooie natuur, de wandeling en de Portugese cultuur opsnuiven (en zelfs meedoen!), dát hoort er natuurlijk heel het jaar bij.

Van back to basic tot stoer en luxe

  • Van 1 mei tot 15 oktober ben je van harte welkom in één van onze Boerenleeftenten,  glamping in een stoer back to nature jasje
  • Verder kun je heel het jaar door genieten van onze duurzame vakantiehuisjes op de camping. In onze romantische eco-lodge ´t Stroleemhutje´ ervaar je de nostalgie van het authentieke bergleven, terug in de tijd
  • Onze exclusieve Mountain Lodges, gebouwd van dikke logs (rondstam) ,  zijn eveneens gericht op een ultieme natuurervarinG
  • Voor de authentieke natuur kampeerders onder jullie beschikken we over enkele ruime kampeerplekken

Alle accommodaties zijn standaard ingericht voor 4 personen.
Een 5de persoon is mogelijk. In een enkel geval kun je ook kiezen voor een bijzettentje ernaast.

een bijzonder verblijf

We doen er graag alles aan om je verblijf net zo bijzonder te maken als ons leven hier. Tijdens de zomervakantie organiseren we standaard m.b.v. uitstekende gidsen tal van outdoor activiteiten, meet and greets en wandelingen.  Ook de rest van het jaar zijn er talloze mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie.
Bespreek je wensen met ons en wij helpen je graag met de invulling van jouw romantische getaway, je groepsvakantie, je wandelvakantie of je relaxverblijf.