Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden verblijf Quinta Rural – Eco Lodge Cabreira


Quinta Rural ‘Natascha Zurstrassen’, gevestigd te Juguelhe, 4860-426 Rio Douro, Cabeceiras de Basto, Portugal.

 

Algemeen

 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle dienstverlening die door Quinta Rural – Eco Lodge Cabreira online, per e-mail , per telefoon of persoonlijk ter plekke beschikbaar wordt gesteld. Het gaat daarbij primair om de verhuur van accommodatie, zoals de mountain lodge cabins, de boerenleeftenten,  de kamers, de eco-lodge of kampeerplaatsen, alsmede om georganiseerde actieve vakanties op Quinta rural.  Door het plaatsen van een boeking stemt u ermee in dat u onze algemene voorwaarden heeft gelezen, begrepen en hiermee akkoord gaat;

 

Boeking

 1. Wij accepteren enkel rechtstreekse online boekingen via de booking engine van onze website.
 2. Uw boeking is pas definitief wanneer het totale bedrag van uw reservering is voldaan. U ontvangt dan zowel een reserveringsbevestiging als een betalingsbevestiging.
 3. Bij vroegboeking in het hoogseizoen is betaling in 2 x mogelijk. Helft bij reservering, helft 2 maanden voor aankomst. Is het bedrag niet binnen een week op ons rekeningnummer, dan vervalt uw boeking zonder recht op restitutie.
 4.  Degene die de boeking uitvoert dient meerderjarig (18 jaar of ouder) te zijn.

Annulering / wijziging

 1. Annulering van de boeking dient u per e-mail door te geven aan Quinta Rural;
 2. Aan annulering zijn kosten verbonden, deze kosten bedragen bij annulering vóór 10 weken voor aankomstdatum 30% van het totaalbedrag, bij annulering 8 weken voor aankomst 50%., bij annulering voor 6 weken voor aankomstdatum 70% en bij annulering binnen 6 weken voor aankomstdatum 100% van het totaalbedrag;
 3. Wanneer Quinta Rural de accommodatie alsnog voor dezelfde waarde kan verhuren – zonder extra kosten of verlies –  dan ontvangt u het door u betaalde bedrag na afloop van het seizoen terug, verminderd met 50,- euro administratiekosten.
 4. Bij latere aankomst of  vroeger vertrek dan gereserveerd, vindt geen restitutie plaats.
 5. Als u zonder kennisgeving niet op de afgesproken datum bent komen opdagen, blijft uw plaats of accommodatie nog tot de volgende ochtend voor u gereserveerd. Daarna zal deze reservering  worden geannuleerd zonder enige terugbetaling.
 6.  Wij adviseren u een volledige reis, annulering en aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.
 7. Er zijn geen speciale annuleringsvoorwaarden i.v.m. Corona. Tenslotte staan wij klaar om de dienst te leveren, compleet met gedane investeringen. Gevolgen van reisrestricties, gewijzigde vluchten, positief testen, persoonlijke keuzes e.d. kunnen NIET op ons verhaald worden. Wij kunnen NIET aansprakelijk gesteld worden voor andermans beslissingen. Enkel wanneer de reservering door ons geannuleerd wordt, omdat wij de beloofde dienst niet kunnen leveren, zijn ook wij aansprakelijk. Maak je je toch zorgen over mogelijke toekomstige restricties, sluit dan ofwel de juiste verzekering af. Of boek last-minute.

 

Aankomst/Vertrek

 1. Inchecken standaard tussen 16.00 en 19.00 uur.
 2. Uitchecken tot 10.00 uur.  Vertrek na 11.00 uur wordt als een extra dag gerekend.
 3. Vroege incheck of laat uitchecken verzoek per sms, 1 dag op voorhand.
 4. De accommodatie/campingplaats dient schoon te worden achtergelaten; aan de inventaris (i.g.v. accommodatie) dient niets te ontbreken.
 5. Bij latere aankomst of vroeger vertrek dan gereserveerd, vindt geen restitutie plaats.
 6. Als u niet op de vastgestelde datum bent aangekomen, blijft uw plaats of accommodatie nog 24 uur voor u gereserveerd. Zonder enig bericht van u binnen deze periode, zal deze reservering na 24 worden geannuleerd zonder enige terugbetaling.


Aansprakelijkheid

 1. U bent zelf verantwoordelijk voor uw reis en uw reisverzekering.
 2. Verblijf op Quinta Rural is op eigen verantwoording; Quinta Rural is niet aansprakelijk voor geleden schade, verlies en/of diefstal van goederen, opgelopen letsel door de huurder of medehuurders ongeacht de oorzaak daarvan.
 3. De huurder is aansprakelijk voor eventuele schade aan de accommodatie en/of het inventaris, die tijdens het verblijf van de huurder is ontstaan. De schade dient te worden gemeld bij de campinghouder, die zal bepalen welke stappen er dienen te worden ondernomen. Wanneer de schade niet bij de eigenaars van Quinta Rural is gemeld, dan is Quinta Rural gerechtigd om de huurder aansprakelijk te stellen voor de geleden schade en de aansprakelijkheids- of reisverzekering van de huurder hiervoor aan te spreken;
 4. Het meenemen van huisdieren is enkel in overleg toegestaan, mist ze geen overlast veroorzaken en aangelijnd zijn. Het is niet toegestaan ze op de bedden te laten of alleen in de accommodatie achter te laten. Schade of extra schoonmaak aangericht door uw huisdier wordt echter op u verhaald aansprakelijk voor eventuele schade of verontreiniging;
 5. De huurder en zijn gasten zijn gehouden aan de regels die op Quinta Rural gelden en welke ter inzage in de accommodaties liggen. Quinta Rural is niet aansprakelijk wanneer de huurder vanwege overlast en/of hinder, na waarschuwing van de campinghouder, de camping dient te verlaten, noch is er in dergelijk geval sprake van restitutie;
 6. Aan de inhoud van deze website en de samenstelling van onze brochure hebben wij de grootst mogelijke zorg besteed. Eventuele fouten en/of vergissingen op deze website en/of in onze brochure binden ons niet.
 7.  Quinta Rural is niet aansprakelijk voor terugbetaling van de reissom in geval van overmacht waardoor u gedwongen bent uw verblijf te annuleren of de accommodatie te verlaten.