georganiseerde vakanties in Noord Portugal:

 

Een paar keer per jaar organiseren we bijzondere georganiseerde vakanties, kleinschalige groepsreizen en retraites op onze kleinschalige vakantieboerderij in Noord Portugal.  Deze thema vakanties zijn gericht op het beste wat onze directe omgeving te bieden heeft: natuur, wandelen, rust en ruimte, outdoor, actief genieten met je kinderen op vakantie,  het authentieke Portugese bergleven, fotografie vakanties (van al het eerder genoemde), af en toe aangevuld met een interessante workshop op het gebied van natuur regeneratie en natuurlijk bouwen.

natuur retraites, wandelvakanties, actieve gezinsvakantie, groepsreizen en outdoor vakanties

de nieuwe data voor 2020 volgen binnenkort!

Binnenkort kiezen we welke georganiseerde vakanties we in 2020 weer willen realiseren, en op welke data.  Voor nu alvast een overzicht van de evenementen die al geweest zijn.  Succesvolle vakantie programa’s uit het verleden welke we graag in de toekomst weer willen herhalen maar waar voorlopig nog geen exacte data en huidige prijs aan verbonden is.  Heb je toch behoefte aan een bepaald programma? Of word je graag op de hoogte gehouden van de 2020 evenementen en workshops? Laat het ons even weten via het contactformulier.

ZOVEEL TE ZIEN EN TE DOEN

in noord portugal

Wandelen door verlaten dorpjes, onder de waterval zwemmen in een kloof, lokale keuken uitproberen, abseilend van de rotswand, boek lezen bij de ondergaande zon, de boerenmarkt afstruinen,  wandelen met een ezel, wijntje aan de kade in Porto?

Door onze ligging op 865m hoogte hebben we naast een adembenemend uitzicht, ook een ideaal klimaat voor zowel een actieve outdoor als een relax vakantie. Aangevuld met een mooi aanbod aan avontuurlijke of speelse wandelingen en outdoor fun.

Gelegen bij een middeleeuws, bijna verlaten dorpje, op de grens van twee werelden; het liefelijke Tamega-dal met haar wijngaarden enerzijds en het rauwe pure berglandschap van de Serra de Cabreira met haar herdersdorpjes en loslopende kuddes anderzijds. Oftewel op de grens van de Minho streek en Trás-os-Montes.Graag delen we onze liefde voor het natuurlijke Portugese bergleven met jullie, ´any which way we can’. Vergeet ook de lokale flora en fauna niet. Van vogels tot wolven spotten. Van mos tot orchidee.

Daarnaast hebben we ook goede tips voor mooie uitstappen op max. 1 uur rijden: de zee, en de nationale parken de Peneda de Geres en de Alvao, de cultuurhistorische steden van het Noorden, zoals PortoGuimaraesBraga en Barcelos.