georganiseerde (groeps-) vakanties in Noord Portugal

in bewerking!

 

Lieve (toekomstige) gasten,

Deze pagina, inclusief de posts over de georganiseerde vakanties is niet actueel. Bij het maken van een nieuwe site, was het nodig de structuur en inhoud te bewaren. Voorlopig is deze pagina dus gevuld met ‘oud nieuws’ , succesvolle vakantieprograma’s uit het verleden welke we graag in de toekomst weer willen herhalen maar waar voorlopig nog geen exacte data en huidige prijs aan verbonden is.  Heb je toch behoefte aan een bepaald programma? Laat het ons even weten via het contactformulier. Houden wij je op de hoogte.

Bedankt voor jullie begrip!

ZOVEEL TE ZIEN EN TE DOEN

in noord portugal

Wandelen door verlaten dorpjes, onder de waterval zwemmen in een kloof, lokale keuken uitproberen, abseilend van de rotswand, boek lezen bij de ondergaande zon, de boerenmarkt afstruinen,  wandelen met een ezel, wijntje aan de kade in Porto?

Door onze ligging op 865m hoogte hebben we naast een adembenemend uitzicht, ook een ideaal klimaat voor zowel een actieve outdoor als een relax vakantie. Aangevuld met een mooi aanbod aan avontuurlijke of speelse wandelingen en outdoor fun.

Gelegen bij een middeleeuws, bijna verlaten dorpje, op de grens van twee werelden; het liefelijke Tamega-dal met haar wijngaarden enerzijds en het rauwe pure berglandschap van de Serra de Cabreira met haar herdersdorpjes en loslopende kuddes anderzijds. Oftewel op de grens van de Minho streek en Trás-os-Montes.Graag delen we onze liefde voor het natuurlijke Portugese bergleven met jullie, ´any which way we can’. Vergeet ook de lokale flora en fauna niet. Van vogels tot wolven spotten. Van mos tot orchidee.

Daarnaast hebben we ook goede tips voor mooie uitstappen op max. 1 uur rijden: de zee, en de nationale parken de Peneda de Geres en de Alvao, de cultuurhistorische steden van het Noorden, zoals PortoGuimaraesBraga en Barcelos.