';

 georganiseerde vakanties in Noord Portugal

 

individuele groepsreizen en retraites

 

 

Een paar keer per jaar organiseren we bijzondere georganiseerde vakanties, kleinschalige groepsreizen en retraites op onze kleinschalige vakantieboerderij in Noord Portugal.  Deze thema vakanties zijn gericht op het beste wat onze directe omgeving te bieden heeft: natuur, wandelen, rust en ruimte, outdoor, actief genieten met je kinderen op vakantie,  het authentieke Portugese bergleven, fotografie vakanties (van al het eerder genoemde), af en toe aangevuld met een interessante workshop op het gebied van natuur regeneratie en natuurlijk bouwen.

 

Data 2024:

  • Kinderwandelvakantie – Speels en avontuurlijk wandelen voor het hele gezin : meivakantie 29 april – 3 maio

 

natuur retraites, wandelvakanties, actieve gezinsvakanties, groepsreizen en outdoor vakanties

Mooiste plekken van Noord Portugal

 

Wandelen door verlaten dorpjes, onder de waterval zwemmen in een kloof, lokale keuken uitproberen, abseilend van de rotswand, boek lezen bij de ondergaande zon, de boerenmarkt afstruinen, wijntje aan de kade in Porto?

Door onze ligging op 865m hoogte hebben we naast een adembenemend uitzicht, ook een ideaal klimaat voor zowel een actieve outdoor als een relax vakantie. Aangevuld met een mooi aanbod aan avontuurlijke of speelse wandelingen en outdoor fun.

Ook op het lokale natuurschoon raak je niet uitgekeken, flora én fauna. Van prachtige langhoorn koeien waar je letterlijk niet omheen kan, tot wilde wolven die zich zelden tonen. Van een zeldzame orchidee tot een keur aan (ongevaarlijke!) reptielen en bijzondere vogels.

Daarnaast hebben we ook goede tips voor mooie uitstappen op max. 1 uur rijden: de zee, en de nationale parken de Peneda de Geres en de Alvao, de cultuurhistorische steden van het Noorden, zoals Porto, Guimaraes, Braga en Barcelos.

 

Alleen al met onze top 10 leukste plekken en activiteiten van Noord Portugal kun je makkelijk drie weken vullen.