Barter deal : vakantie Portugal

Geef jij Quinta Rural ‘vleugels’ ?

Wij ruilen een verblijf in één van onze accommodaties voor jouw talent en kennis.

Geven en nemen…

Barteren is ruilen

In het bedrijfsleven is barteren al jarenlang bekend. In Portugal is ruilen,  ‘bolsa fechada’ oftewel ‘gesloten beurs’ zelfs op een soort marktplaats heel gewoon.

Als kleinschalig vakantieparkje is ons internet- en marketingbudget best beperkt. Mede daarom ‘doen we zoveel mogelijk zelf’.  Waarbij we weliswaar duizendpoten zijn, maar helaas niet over specialistische kennis beschikken.

Een beperkt budget dus. In ‘geld’. Maar niet in waardevolle diensten! Regelmatig hebben we nog een opening in onze accommodatiebezetting of vakantieprogramma’s.
Deze bieden we graag aan, in ruil van jouw kennis en expertise. Ook wel barter genoemd.

Voor wie?

Meestal betreft het freelancers, ZZP’ ers, en mensen in between jobs.   Als wij jou kunnen helpen met een #slowlifePortugal ervaring op onze mooie stek, en jij kunt ons helpen met het (vooral) vermarkten van Quinta Rural, neem dan vooral contact op.

Hoe werkt het?

We ruilen het verblijf in één van onze accommodaties of deelname aan complete vakantieprogramma’s altijd tegen concrete tegendiensten, waarde tegen waarde. Daarvoor maken we een simpele maar duidelijke overeenkomst.

 

Welke tegendiensten?

We zijn regelmatig op zoek naar ‘hulp’ met woord en beeld.

We zijn dus vooral geholpen met de talenten van tekstschrijvers, fotografen, online marketeers, vertalers, (invloedrijke) bloggers en reisjournalisten, photoshoppers en (digitaal) tekenaars maar staan open voor elk goed voorstel.

 

Ik wil barteren

Mooi! Mail je voorstel dan naar quintarural@gmail.com of vul ons contactformulier in. Graag hoor ik wat je in gedachten hebt.