Studio Loft met panoramisch uitzicht

 

 

Met veel plezier stel ik ´De Loft´ aan jullie voor. Een prachtig ruim appartement in de historische vierkantshoeve uit 1673.

Ooit de hooizolder van de boerderij,  hebben we deze de afgelopen jaren volledig gerenoveerd tot een ruim appartement met een open vloer indeling . Zeg maar heropgebouwd. Enkel delen van de muren en de dakbalken zijn gebleven. Door bepaalde materialen te hergebruiken en veel met hout te werken, hebben we oude rustieke sfeer ook in de ´nieuwbouw´ weten te bewaren.

Nu is het een gezellig, rustgevend, warm ´nest ´ voor 1 tot 4 personen. Een ruim appartement met een open vloer indeling, een schattig eigen(wijs) badkamertje met privé sanitair, ligbad en kitchinette.  Door het panoramische raam heb je altijd een pracht uitzicht, inclusief de ondergaande zon achter de bergen.
De Loft heeft een eigen ingang via de bar.

Vanaf 15 juli 2023 is de Loft voor het eerst te reserveren. Voor verblijven in juli, augustus en september geldt een introductiekorting van 20%.

  • Standaard ingericht voor 1-4 personen (2-persoonsbed, 1-persoons bankbed, 1-pers. onderschuifbed)
  • Privé badkamertje met toilet, wasbak en ligbad met douche
  • Kitchenette met enkel koelkast, magnetron en waterkoker (geen volledige keuken! Niet om te koken. Buiten is een barbecue beschikbaar.)
  • Pellet kachel vanaf september. Tevens radiatoren aangesloten op de centrale verwarming en houtkachel in de andere hoevewoning.
  • Privé zitjes in het binnenhofje
  • Natuurlijk gebruik van alle mooien zit- en hangplekken op het terrein
  • Wifi en veel stopcontacten voor digital nomads en online werkers (informeer naar de kortingen bij verblijf van 4 weken of langer in het laagseizoen)

Opgelet! Hou er rekening mee dat de Loft zich op een bovenverdieping van de vierkantsboerderij bevindt.  Hoewel het een volledige privé accommodatie betreft, heb je wel directe buren. Zo huisvest de vierkantshoeve namelijk ook de hoevewoning aan de ene kant ( 2 slaapkamers, badkamer, keuken/woonkamer). In de zomer heb je het barretje aan de andere kant van de metersdikke granieten muren en bevindt zich op de benedenverdieping een keuken,  beiden vrij rustig qua gebruik en bezetting.  Ben je gevoelig voor andermans geluiden of ben je zelf graag luid? Dan kun je wellicht beter een vrijstaande houten Mountain Log Cabin kiezen voor je verblijf.