Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tijd voor de OERman !

juni 13, 2022 @ 15:00 - juni 17, 2022 @ 10:00

Laat je baard maar staan, haal je houthakkershemd uit de kist en trek je stevige stappers aan. De komende dagen hoef je even geen echtgenoot,  vader, werknemer, baas of zoon te zijn. Je hoeft het vuilnis niet buiten te zetten, geen luiers te kopen en geen deadline te halen. Je hoeft alleen maar ´man´ te zijn. Geen zweverig gedoe met rituelen, oerkreten en zweethutten. Wel ouderwets man zijn. Buiten, in de natuur, met een flinke portie speelsheid en zelfspot. Hout zagen en kloven, vuurtje bouwen, biertje erbij, en een flinke steak grillen.
Flinke wandelingen langs de kloven, beetje afzien om vervolgens met een kreet van de rots te springen, zó het koude bergwater in! Of wat dacht je van met de 4×4 pick ups/jeeps de offroad paden in de bergen verkennen?

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan moet je nog even geduld hebben. Binnenkort volgt het gehele programma en kun je de mogelijkheden te ontdekken. Zoals al onze georganiseerde vakanties, is ook deze ´mannen onder elkaar´ vakantie ontstaan door onze beste persoonlijke ervaringen te combineren met de meest geslaagde activeiten voor onze gasten. Nu de eer aan de mannelijke helft van de bevolking: een relaxte stoere vakantie op 865 meter hoogte, in de rauwe bergen van Portugal.

 

Gegevens

Begin:
juni 13, 2022 @ 15:00
Einde:
juni 17, 2022 @ 10:00
Evenement Categorie:

Organisator

Timo

Locatie

De Paardenvallei
Largo Tarroeira da Cruz 1, Juguelhe
Cabeceiras de Basto, Portugal, Braga 4860-426 Portugal
+ Google Maps