Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Women only natuurvakantie

september 12, 2022 @ 15:00 - september 16, 2022 @ 10:00

UNIEKE VROUWENVAKANTIE IN DE BERGEN VAN NOORD PORTUGAL

Een 5 – daagse relaxte vrouwenvakantie;  géén getut, géén gefrut. Stoer en lief. Puur natuur.

 

 

Iedere jaar in juni en september organiseren we op Quinta Rural een vijfdaagse  ´soort van´ women only vakantie. Een vakantie in de bergen van Portugal, volop natuur, ontspanning, simpelheid en authenticiteit. Deze keer eens niet met familie, lief, man of kroost, maar stoer in je eentje of gezellig met je vriendin(nen). Alle tijd en ruimte om te genieten is er, je wordt volledig ontzorgd en vrijheid staat voorop!

20-24 JUNI  &  12-16 SEPTEMBER 2022

Een ´soort van georganiseerde’ women only vakantie in Portugal

 

Vrouwenvakanties of vrouwvriendelijke vakanties, ze worden steeds populairder. Logisch, want soms wil je er gewoon even helemáál uit! Even geen dochter, moeder, partner of collega zijn. Tijd voor jezelf, om te zijn wie je altijd al was, maar waar je de laatste tijd opmerkelijk weinig aan toe komt. Even loslaten en de boel de boel laten, je koffers pakken, en onbezorgd en goed verzorgd je batterij weer opladen. Een excuus heb je niet nodig; onderzoek na onderzoek toont aan dat je bij terugkomst, een betere moeder, partner, dochter etc. zult zijn.

Maar dan probeer je het voor te stellen: in je eentje zie je niet echt zitten, met een goede vriendin kan leuk zijn maar je hebt ook geen zin om op elkaars lip te zitten. Dan maar aansluiten bij een groepsreis? Je twijfelt of dat inderdaad wel zo ‘aansluit’. En die vakantie speciaal voor vrouwen? Het programma belooft veel goeds, maar het komt toch allemaal net even te tuttig over, je krijgt er bijna de kriebels van.

Daarom vanaf nu jaarlijks 2 x een  Quinta Rural ‘vrouwenvakantie’, voor de stoere vrouwen onder ons, de sterke vrouwen, de nuchtere vrouwen.. die toe zijn aan puur genieten, aan een goed gesprek, aan rust, aan uitdaging, en wie weet, aan nieuwe inzichten. Geen getut, geen gefrut, en geen verplichtingen,  beloofd!

Klik hier om verder te lezen. 

Gegevens

Begin:
september 12, 2022 @ 15:00
Einde:
september 16, 2022 @ 10:00
Evenement Categorie:
Site:
https://quintarural.eu/vrouwenvakantie-portugal/

Organisator

Quinta Rural
Email
quintarural@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Quinta Rural
Largo Tarroeira da Cruz 5, Juguelhe
Cabeceiras de Basto, Portugal, 4860-426 Portugal
+ Google Maps
Phone
+351927024444
Bekijk de site van Locatie