';

Wat maakt Quinta Rural zo uniek?

 

 

Waarschijnlijk het onvergelijkbare wijdse uitzicht dat je alleen hier boven op de berg hebt. Met onbeschrijflijk mooie zonsondergangen, vergezichten tot 100 km en het steeds veranderende lichtspel. Of misschien is het het boerse, pretentieloze, het wilde ongetemde. De simpele perfectie van imperfectie waar het Noorden om gekend is.
Het kan ook de stilte zijn, één van de voordelen van wonen zonder buren. Onze unieke ligging midden tussen de ruige bergnatuur en de halfverlaten herdersdorpjes telt zeker ook. Of wat dacht je van onze zelfontworpen en -gebouwde bijzondere natuurhuisjes dan? Of het feit dat we veel investeren in vergroening en biodiversiteit? Wellicht is het de eigenwijze gastvrouw die zoveel weet en deelt over de regio. De mooiste verborgen plekjes die je anders nooit had gevonden.

Misschien is het wel een beetje van alles. Wat het zeker is, is het weldadige gevoel van vrijheid. Wat we dus sowieso jaarrond faciliteren is: Vrijheid, rust, ruimte en contact met de natuur. In een ruige pure omgeving. In comfort, duurzaam en zonder overbodige luxe.  En altijd met de beste insider tips. In de zomervakantie bieden we regelmatig gezamenlijke maaltijden of excursies aan en is de honesty bar geopend. In het laagseizoen zijn privé tours, kleinschalige groepsreizen, workshops, venue hire en maatwerk mogelijk.