Boeren glamping in Noord Portugal

8 x Boeren Glamping
van 1 mei - 15 oktober. Voor 1-5 pers.
Vanaf 380 € / week
juni, september & oktober
Prachtig gelegen
Mega uitzicht, natuur, oude dorpjes & bergen
Enkel op reservering
Zomervakantie min. 1 week
Veel te zien & te doen
ontdek authentiek Noord Portugal met ´insider tips´
Kindvriendelijk
op een natuurlijke manier

BOEREN GLAMPING IN NOORD PORTUGAL

aankomen, uitpakken & simpelweg genieten

Verblijven in een tent blijft één van de mooiste manieren in Noord-Portugal om dicht bij de natuur en in alle vrijheid je vakantie te vieren. Wanneer je dan ook nog eens kiest voor een ingerichte leeftent, heb je wél de lusten maar niet de lasten van het kamperen. Bij aankomst wacht je een prettig welkom; het flesje wijn staat al koud in de koelkast en de bedden zijn opgemaakt. Zelf hoef je enkel je koffers te pakken. ’s Avonds een klein vuurtje bij de tent, een glaasje frisse lokale vinho verde wijn nippend en genietend van de rust, de stilte en het uitzicht.

Back to Basic

voor 1-4 (5) personen

Onze Boerenleeftenten (ook wel safari tenten of glamping tenten genoemd) zijn ruime ingerichte tenten voor 4 personen, 5de mogelijk.  Geplaatst op een houten platform.

Hier geen strak naast elkaar gepropte safari tenten met hot tubs en zicht op het canvas van je buren,  maar eenvoudige en comfortabel ingerichte Boerenleeftenten, zeer ruim verspreid over het terrein, voor optimaal genieten. Rust, ruimte, privacy en genieten van het mooie uitzicht.

De recente en schone toilet-, was- en doucheruimte zijn op loopafstand. De douches zijn heerlijk heet, we doen niet aan douchemuntjes en je hoeft ook niet met een rol toiletpapier over de camping te lopen. Voor de nachtelijke bezoeken kun je ook gebruikmaken van het droogtoilet.

Verspreid over het terrein vind je ook nog enkele watertappunten met kraakvers bergwater.

Inrichting

  • Een 2-persoonsbed en twee 1-persoonsbedden inclusief beddengoed, opgemaakt en wel.
  • Eettafeltje met stoelen
  • Keukenblokje met 2-pits gaskookstel
  • basis keukenbenodigdheden
  • Koelkastje, nachtlampje en stroom
  • Boerenpicknicktafel met schaduwnet
  • Eenvoudige buitendouche/watertappunten verspreid over het terrein

inventaris boeren glamping tenten

facilities

facilities

We mogen dan wel kleinschalig zijn, toch hebben we best aardig wat faciliteiten voor nog meer vakantieplezier en -gemak.  Bekijk hier onze faciliteiten en services en lees meer over onze 350+ jaren oude boerderij, onze honesty bar, het terras, de biologische plonsbak, de mooie wandelingen, de lieve ezels, de lekkere maaltijden, de outdoor activiteiten en meer.

Wellicht juist door die kleinschaligheid, zijn onze gasten ´leuke mensen´. Wat maakt dat , zeker tijdens de zomervakantie, al snel fijne contacten ontstaan:  de volwassenen meestal onder het genot van een drankje,  aan de gezellige bar, op terra, bij de maaltijden – de jeugd vaak al bij aankomst.

ontdek je favoriete vakantie activiteiten

Zelfs gasten die 2 of 3 weken bij ons verblijven, vervelen zich geen minuut. Tussen het vakantie vieren door valt er genoeg te beleven.
De infomap ligt voor je klaar,  boordevol outdoor activiteiten, historische steden, natuur en wandelingen. Ook organiseren we in de zomervakantie ´field trips´ met de mooiste wandelingen, traditionele lunches en landelijke workshops. In het laagseizoen zijn deze trips ( & andere, zoals wilde bergpaarden spotten met 4×4) enkel ruim op voorhand te boeken. En vergeet het wandelen met de ezels & paarden niet.

klik op het icoon
wandelen
natuur
bergleven
outdoor
Porto e.d.
wine+dine
Image
Solo reizigers, koppels & vrienden
het paradijs dat laagseizoen heet
Laagseizoen betekent flink lagere prijs, plus nóg meer rust en ruimte.
Geen georganiseerde avondmaaltijden of groepswandelingen, maar wel unieke excursies en meet&greets.
Image
Away with the kids
met de kinderen naar Quinta Rural
Vriendschappen sluiten, samen ravotten, wandelen, klimmen, zwemmen, kampvuur, knuffelen met de dieren, helpen op de boerderij, in de keuken of achter de bar. Het duurt soms even, dat afschakelen van ipod/pad/gsm of tablet, maar het is de moeite waard! Gewoon weer even ´ouderwets´ spelen en ontdekken. Afgewisseld met speelse of avontuurlijke uitstappen. Wij hebben alvast de beste tips, voor elke leeftijd.

During summer holidays, Quinta Rural naturally transforms into a 'childriendly family camping'. No fenced playgrounds here, just 'true adventure' and old fashioned outdoor playing.

Image
flinke ´uitzet´ voor dreumessen
oudervriendelijk
Onze eigen peuter Tiago heeft ons goed geleerd hoeveel ´zooi´ je moet meeslepen voor je baby/peuter. Dat gesleep willen we jullie graag besparen.
* Voor de allerjongsten hebben we een zeer handig en uitgebreid baby/peuter pakket te huur.
* Te leen: Wandelwagens, baby foon, buik- en rugdragers, badjes, potjes, petjes, opzetzwembadjes, speeldekens, speelgoed, boekjes.
* Goede tips voor mini-uitstapjes & mooie natuurplekjes, uit eigen ervaring