Hoevekamers B&B

Boerderijkamers / Noord Portugal

Op de 1e verdieping, aan de voorzijde van onze boerderij Quinta Rural in de bergen van Noord Portugal,  vind je onze twee eenvoudige maar sfeervolle boerderijkamers.

Verder vind je nog een gemeenschappelijke keuken in de boerderij; exclusief gebruik voor de kamergasten. Aan de voorzijde vind je ook een heerlijk privé zitplekje onder de boswilgen, naast een klein kabbelend waterstroompje. Natuurlijk kun je ook de gezelligheid (en het uitzicht!) opzoeken door gebruik te maken van het terras aan de achterzijde.  Het ontbijt (indien geboekt) wordt geleverd in de vorm van een ontbijtmand.

De boerderijkamers kunnen los verhuurd worden, als zijnde B&B kamers. Ben je met meerdere personen, dan opteer je best voor beide kamers. Je huurt zo eigenlijk een complete hoevewoning, inclusief leefkeuken. Je privacy is dan zeker gegarandeerd.  De boerderij is vooralsnog enkel beschikbaar tijdens de zomervakantie.

Quarto do Lobo is ingericht voor 2 personen, met een comfortabel 2 persoons bed. Indien gewenst, kunnen de bedden hier ook uit elkaar geplaatst worden.
En suite vind je een kleine badkamerunit: toilet, wastafel en douche.

Quarto do Javali bestaat uit een voorkamer en een achterkamer, en is standaard ingericht voor 4 personen. De achterkamer beschikt over een 2-persoons bed, de voorkamer beschikt over een hoogslaper.   Quarto do Javali beschikt verder nog over een eigen badkamer met toilet, wastafel en bad/douche.