';

Noord Portugal met kinderen

Op vakantie met de kinderen naar Portugal

 

Is Portugal kindvriendelijk?

 

 

Wie Portugal met kinderen wil bezoeken, gaat al snel op zoek naar expliciet kindvriendelijke accommodaties zoals kleinschalige quintas en vakantieparken. Wie verder dan het verwarmd zwembad met 3 glijbanen of het kinderanimatie team kan kijken, ontdekt al snel dat Portugal sowieso één grote natuurlijke speelplaats is. En de Portugezen ontzettend kindvriendelijk!

Portugal met kinderen

 

Quinta Rural is kindvriendelijk op een ietwat ruige manier. Zoals alle gasten, krijgen ook kinderen hier de ruimte. Om te spelen, te ravotten, te ontdekken. Zoveel mogelijk zelfstandig, samen met andere kinderen, op hun eigen manier. We hebben geen play station, geen rubber tegels en geen animatie team, maar een uitgebreide ´natuurlijke´ speeltuin, op de quinta en in de directe omgeving. Wandelen, klauteren, springen, zwemmen bij natuurlijke watervalletjes, picknicken bij het middeleeuwse bruggetje.

Een aantal keer per jaar organiseren wij in Noord Portugal bijzondere outdoor- en wandelvakanties voor het hele gezin, telkens afgestemd op de behoeftes van een specifieke leeftijdsgroep. Bv. de kinderwandelvakantie zomer, herfst of de dreumesvakantie.

Omdat het terrein zo groot is en de accommodaties zo ruim verspreid, is er zelden tot nooit sprake van de zo gevreesde ´kinder-hinder´.  Of komt het misschien omdat we fijne gasten hebben, groot en klein, met respect voor de ander – mens, dier en natuur?

Speelse outdoor vakantie in Portugal met je kinderen

Speels, actief  en ontspannen familievakantie in het het mooiste gebied van Portugal

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in