Duurzame houten vakantiehuisjes te koop op een kleinschalige vakantiepark

 

Quinta RuralEco Lodge Cabreira biedt een aantal ´Mountain Log Cabins´ te koop aan – comfortabele massief houten rondstam huisjes met een uitzicht waar je enkel van kunt dromen.  De vakantie bungalows zijn ruim verspreid gelegen op het domein van een kleinschalig glamping retreat in het natuurgebied de Serra da Cabreira – land van herders, wilde wolven en paarden.

Neem deel aan dit gegarandeerd kleinschalig en eco vriendelijk project en wordt eigenaar van je eigen hand-gebouwde, kwalitatieve en comfortabele log home. In ruil wordt je natuurlijk beloond met een heerlijke plek om tot rust te komen en even te ontsnappen aan het drukke leven. Ver weg van de massa en de regeltjes. Om te genieten van het prachtige uitzicht en de vriendelijke sfeer van het landelijke Portugal. Om je vrij te voelen.

Naast privé gebruik van deze vakantiewoning, bieden wij de mogelijkheid voor collectieve aanschaf of verhuur (via de parkbeheerder). Zo kun je samen beschikken over de vakantiewoning, zonder de natuur hiervoor extra te belasten.

Type 1 : Mountain Log Cabins

 

Onze mountain lodges zijn werkelijk uniek. Niet enkel omdat het de enige rondstam huisjes in heel Portugal zijn. Of omdat ze met de hand gebouwd zijn, van huis tot inrichting. Niet eens vanwege hun top locatie, met het meest verbluffende uitzicht. Noch vanwege hun strategische ligging, ver weg van de drukte maar te midden van heel veel moois.  Maar vooral omdat ze, net zoals de rest van Quinta Rural,  speciaal ontworpen zijn om 100% van, met en voor de natuur te genieten.

Tijdens de eerste fase werden de eerste 3 mountain log cabins gebouwd (2018 en 2019) en succesvol verhuurd. Deze vind je terug op kavel # 1, 2 en 3.  Deze mountain log cabins worden aangeboden vanaf 109.800 euro excl. btw.  Wanneer je kiest voor een reeds bestaande bungalow, kun je per direct genieten van een verblijf en/of rendement.

Type 2: Stone Log Cabins

 

De stone log cabins zijn ons nieuwe model. Geinspireerd op de huidige mountain lodges maar nog beter passend binnen het berglandschap door de combinatie (graniet) steen en hout. Deze Stone Log Cabins hebben exact dezelfde buitenafmetingen als de mountain lodges, met één plus: ze beschikken over 2 aparte slaapkamers.  Om het ruimtelijke gevoel van de bestaande mountain lodges ook in het ontwerp van de eco lodges te garanderen,  is er gekozen voor een groter vloeroppervlak binnen. De overdekte veranda is hierdoor kleiner, maar nog steeds ruim. Het terras wordt op grondniveau iets uitgebreid, zodat je zowel zomer- als wintergenot hebt. Zowel zon-, als schaduwhoekjes op elk moment van de dag.

Wil je toch liever een stone log cabin qua looks, maar met de indeling van de mountain log cabin? Ook dat kan.

 

Deze eco log cabins worden aangeboden vanaf 129.800 euro excl. btw. 

Ook dit model heeft een footprint van 76m2, inclusief veranda. Onderstaande foto´s geven een impressie van combinatie hout en natuursteen.

Meer informatie?

 

Kiezen voor één van onze rondstam huisjes is duidelijk zoveel meer dan ´zomaar een vakantie chalet op een camping of vakantiepark kopen´.  We zijn kleinschalig, gepassioneerd, ecologisch bewust en persoonlijk. En willen dat ook blijven. Daarom zal hier, anders dan bij een gemiddeld vakantiepark met koopchalets,  sprake zijn van een ´twee-richtings-selectie´.
Niet enkel moet deze plek en dit vakantiehuisje bij jou passen, ook andersom.  Daarom willen we graag alvast het een en ander van je weten.

Uiteraard worden je gegevens enkel gebruikt voor het toezenden van informatie en wordt je privacy gerespecteerd en je gegevens beschermd.